تعداد بازدید: ۱۰۷۱
کد خبر: ۲۶۲۲
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۳۵ - 11 March 1400
موکب‌داران در قالب چهار پویش با توزیع بسته‌های معیشتی، تحصیلی و سلامت به ارزش ۱۴۱ میلیارد تومان به محرومین خدمات ارائه دادند.

موکب‌داران در قالب چهار پویش با توزیع بسته‌های معیشتی، تحصیلی و سلامت به ارزش ۱۴۱ میلیارد تومان به محرومین خدمات ارائه دادند.

به گزارش واح خبر روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات استان خوزستان به نقل از خبرنگار خبرگزاری شبستان از اندیمشک، «حمید افضلی» عصر امروز (دوشنبه ۱۰ خرداد) در گردهمایی مواکب اربعین حسینی شهرستان اندیمشک، با اشاره به اینکه به تدبیر شهید سلیمانی ساختار مردم نهاد موکب‌داری در نظام مقدس جمهوری اسلامی شکل گرفت اظهار کرد: امروز ما با ۲ هزار و ۵۰۰ موکب در نقاط مختلف کشور، به عنوان بزرگترین ساختار مردمی کشور مشغول به فعالیت هستیم.

افضلی گفت: با توجه به سیاستی که امسال ستاد اربعین کشور در پیش گرفته، توفیق خدمت به زائران اهل بیت (ع) نصیب موکب‌داران ما می‌شود که در همین راستا باید آمادگی لازم جهت خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی وجود داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اندیمشک، «حمید افضلی» عصر امروز (دوشنبه ۱۰ خرداد) در گردهمایی مواکب اربعین حسینی شهرستان اندیمشک، با اشاره به اینکه به تدبیر شهید سلیمانی ساختار مردم نهاد موکب‌داری در نظام مقدس جمهوری اسلامی شکل گرفت اظهار کرد: امروز ما با ۲ هزار و ۵۰۰ موکب در نقاط مختلف کشور، به عنوان بزرگترین ساختار مردمی کشور مشغول به فعالیت هستیم.

مدیر اربعین ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور افزود: امروز کار به جایی رسیده که وقتی برای مردم مشکل جدی در حوزه اجتماعی و حوادث ایجاد می‌شود و در هنگامی که از مسئولان ناامید می‌شوند، چشم آنها به موکب‌داران است.

وی اذعان کرد: زمانی که شهید سلیمانی در جریان سیل خوزستان، لرستان و گلستان فراخوانی داد، در کمتر از ۲۴ ساعت مواکب سازماندهی شدند و ضمن حضور در مناطق سیل‌زده، مشکل تغذیه مردم آسیب‌دیده را حل کردند.

افضلی با بیان اينکه با شیوع ویروس کرونا، موکب‌داران پا به عرصه گذاشتند و خدمات شایانی را در عرصه سلامت، توزیع ماسک و ضدعفونی معابر ارائه دادند تصریح کرد: همچنین در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری، موکب‌داران توانستند با توزیع بسته‌های معیشتی و کمک‌های مومنانه، نقش وافری را ایفا کنند.

وی عنوان کرد: با توجه به سیاستی که امسال ستاد اربعین کشور در پیش گرفته، توفیق خدمت به زائران اهل بیت (ع) نصیب موکب‌داران ما می‌شود که در همین راستا باید آمادگی لازم برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی وجود داشته باشد.

مدیر اربعین ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور بیان کرد: امروز ساختار موکب‌داری سامان گرفته هر چند شاید کمتر کسی فکر می‌کرد که این ساختار در یک پروسه کمتر از ۱۰ سال به این توانمندی برسد و این هم با تلاش‌ها و زحمات موکب‌داران در عرصه خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی و ارائه دیگر خدمات اجتماعی محقق شده است.

وی با اشاره به اینکه ستاد بازسازی به عنوان تسهیل کننده و هماهنگ کننده کار موکب‌داران در داخل و خارج از کشور، در حال پیگیری کارهای خود است ابراز کرد: ستاد بازسازی عتبات عالیات بابت مسئولیتی که به عنوان امور اسکان و مشارکت بر عهده این ستاد گذاشته‌اند، هیچ بودجه دولتی ندارد و تمامی اقدامات و خدمات با کمک‌های مردمی صورت می‌گیرند.

افضلی اضافه کرد: نظر مقام معظم رهبری در حوزه اربعین و بازسازی عتبات عالیات بر این است که این ۲ جریان مردمی بمانند و دولتی نشوند و ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور هم تاکنون تلاش کرده از توان و کمک‌های مردمی استفاده کند.

وی خاطر نشان کرد: در حرم حضرت علی (ع) در قالب ساخت صحن مطهر حضرت زهرا (س)، قریب به ۲۰ برابر، ظرفیت و گنجایش افزایش پیدا کرده و در طرح توسعه حرم سیدالشهدا (ع) نیز در قالب صحن مطهر حضرت زینب (س) ۱۵ برابر ظرفیت افزایش پیدا می‌کند.

مدیر اربعین ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور ادامه داد: با نگاه شهید سلیمانی، برای مواکب سه کارکرد تعریف شده که این کارکردها شامل خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی، کمک‌های مومنانه به تدبیر رهبر معظم انقلاب و همکاری موکب‌داران با ستاد بازسازی عتبات عالیات برای توسعه حرم‌ها هستند.

وی تاکید کرد: سال گذشته مراسم اربعین حسینی برگزار نشد اما موکب‌داران در قالب چهار پویش با توزیع بسته‌های معیشتی، تحصیلی و سلامت به ارزش ۱۴۱ میلیارد تومان به محرومین خدمات ارائه دادند.

افضلی به بیان نکاتی پیرامون سامانه موکب‌داری و موضوع صدور پروانه‌های آنها پرداخت و تصریح کرد: موکب‌داران در طرح شهید سلیمانی که متشکل از کارهای جهادی، مدرسه‌سازی، مسکن، جهیزیه و پروژه‌های آبرسانی است، ۴۶ میلیارد تومان خدمات دادند.

وی با بیان اينکه برای برگزاری مراسم اربعین حسینی امسال با ۲ وضعیت متفاوت نسبت به گذشته روبه‌رو هستیم اضافه کرد: در خصوص بحث گرما، از همین حالا باید ایجاد زیرساخت‌ها و به‌روز کردن امکانات سرمایشی و همچنین حفظ و نگهداری مواد غذایی و آب‌سردکن صورت گیرد.

مدیر اربعین ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور یاد آور شد: در بحث کرونا وزارت بهداشت در حال تدبیر یک پروتکل برای برگزاری مراسم اربعین حسینی است و به‌زودی تدوین و ابلاغ می شود که در آن در سه حوزه پروتکل‌های مربوط به خادمین و موکب‌داران، محل اسکان و حفط مواد غذایی و نحوه طبخ و زائران برنامه‌ریزی شده است.

منبع:شبستان

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
ویدیو
پرطرفدارترین